8 orodij za čudovite grafike na socialnih omrežjih

Izboljšajte doseg in učinkovitost vaših kampanj in objav na socialnih omrežjih z naslednjimi, vrhunskimi orodji za izdelavo grafik.

Ne moremo si lagati, da so dobre slike še vedno veliko bolj učinkovite in viralne na socialnih omrežjih, kot nekaj povsem navadnega. V kolikor imaš namen spodbuditi vidnost profila, potem je čas, da pričnejo izstopati tudi tvoje grafike. Poglejmo orodja, s katerimi lahko ustvariš čudovite designe.

Canva
Canva aplikacijo uporablja že preko 10 milijonov uporabnikov na celem svetu. Z njo boste za le 9,95$ na mesec ustvarjali čudovite grafike, s katerimi boste vaš profil ponesli v višave.

Piktochart
Pictochart vam omogoča izdelavo infografik na povsem enostaven in pa predvsem hiter način. Tako kot Canva, boste za lle 15$ na mesec izdelali grafike, ki vam jih bodo drugi zavidali.

iStock Editor
S tem programomo lahko fotografije prosto obdelujete, obrezujete in uravnavate barve. Poleg vsega lahkoo izbirate med čudovitimi slikami na iStock by Getty Images. Gre nekako za nek ‘hiter’ nadomestek odličnega programa Photoshop.

Snappa
Snappa se posveča klacičnim socialnim objavam, kot so razne akcije. Z njo lahko ustvarjate predvsem klasične bannerje in slikice. Predvnost tega programa je, da je vse skupaj ustvarjeno na izjemno hiter način.

Snappa

Word Swag
Uporaba programa je povsem preprosta, saj lahko z Word Swag naredite čudovite grafike kar preko mobilnega telefona. Poleg vsega lahko izbirate med tisočimi slikami po vaši izbiri.

Infogram
Ponovno program, kjer lahko ustvarite čudovito infografiko s prednastavljenimi temami. Poleg vsega lahko celoten program personalizirate, kar pomeni, da lahko brez težav vstavljate logotipe, slike itd.

Pablo
Ustvarjalci Bufferja – programa za upravljanje socialnih omrežij, so naredili vrhunski program Pablo. Z njim lahko ustvarjate grafike za vsa socialna omrežja – vse od Pinteresta, Instagrama, Facebooka ali Twitterja.

PABLO

 

Veselo ustvarjanje 🙂